Parteneri

Societatea Internațională pentru Calitate în Îngrijirea Sănătății (ISQua)  

Suntem membri institutionali ISQua inca din 2019 si aceasta importanta comunitate internationala din care facem parte, ne da un exemplu valoros al modului in care o echipa de profesionisti de elita, se poate implica la un nivel de exceptie, intr-o activitate dedicată promovării îmbunătățirii calității în îngrijirea sănătății din lume. 


3 Novex Global

Evenimentele organizate in lume de catre 3Novex Global urmează un mediu de învățare structurat, pentru a se asigura că obiectivele de învățare și dezvoltare nu sunt depășite. Serviciile 3Novex Global includ summit-uri internaționale și locale, conferințe tactice și strategice, formare profesională, instruire internă, summit virtual și cursuri de master și cursuri interne de realitate augmentată și realitate virtuală.


Institutul European pentru Cercetari Multidisciplinare

Scopul Institutului European pentru Cercetări Multidisciplinare este promovarea cercetării fundamentale, aplicative și experimentale, multi-, trans- şi interdisciplinare.

Adriana Manolache este directorul centrului de cercetare "Calitate in Sanatate" din cadrul IECM. Cercetarea stiintifica a reprezentat liantul unei solide colaborari intre partenerii prezentei conferinte.


Universitatea Titu Maiorescu - Facultatea de Medicina 

Grad de incredere ridicat

Facultatea de Medicina a Universitatii "Titu Maiorescu" funcţionează pe baza principiilor învăţământului modern, care generează competiţie şi performanţă, în spațiul academic național și european.

Facultatea este atestată internațional la: FAIMER- Foundation for Advancement of International Medical Education and Research- și OMS- Organizația Mondială a Sănătății.

Din anul 2003, Facultatea este înscrisă în Anuarul Facultăților de Medicină, publicat în Philadelphia, SUA, alături de alte facultăți de medicină prestigioase din România.


Stația RomBeer este o franciză de magazine specializate în vânzarea berii artizanale craft românești, cu îmbuteliere directă în locație. Ne adresăm în special consumatorilor casnici, care reprezintă peste 90% din piața berii din România. Conceptul nostru se bazează pe oferirea unei experiențe unice clienților. În cadrul magazinelor noastre, avem posibilitatea să degustăm diferite sortimente de bere artizanală românească, să povestim și să descoperim aromele și calitățile acesteia. Suntem o afacere solidă, cu o echipă de specialiști experimentați și ne mândrim cu designul atractiv și atmosfera prietenoasă din magazinele noastre de proximitate. 


Office: 13, Brailita Street, District 3, 031455, Bucharest, Romania

Production Plant: Constanta Business Park, Lazu, 907016, Agigea, Constanta, Romania