Inscriere si taxă de participare 

Numărul de participanți este limitat.

 Înscrierea va respecta ordinea recepției inregistrarilor pe adresa de e-mail calitakropolis.sales@gmail.com 

 Termen de înscriere: 29 mai 2024.

Prin trimiterea formularului de înscriere expeditorul acceptă că transmiterea de către organizatorii Conferinței a facturii pentru taxa de participare pe adresele de e-mail menționate în formularul de înscriere, echivalează cu recepția facturii de către beneficiar. Factura originală va fi predată participantului la înregistrare sau prin corespondenta in maxim 15 zie de a finaizarea evenimentuui. Plata taxei de participare se va realiza exclusiv prin ordin de plată Trezorerie/Bancă comercială/ Facilitatile IaBilet.ro. Termenul limită pentru a efectua plata taxei de participare este de 29 mai 2024. 

SECTIUNEA 1. 

Informatii cu privire la datele participantului

În cazul în care o persoană dorește să participe la Conferință în nume propriu, fără a reprezenta o instituție, va completa din tabelul de mai sus primele 6 randuri.

EDUCATIE CONTINUA

Va rugam sa precizati care este opțiunea dorită:

In cazul in care doriti punctele EMC este obligatorie completarea formularului de inregistrare de mai jos pentru participantul de profesie medic si va primi incepand cu data finalizarii evenimentului pana in maxim 15 zile certificatul de participare.  

Inregistrarea pentru EMC parcurge etape obligatorii accesate cu ajutorul codului QR de mai jos: