Detalii eveniment

INVITAŢIE

Stimați colaboratori, prieteni și parteneri,

Suntem onorați a vă invita la conferința medicală știintifică în format hibrid dedicată Excelenței Serviciilor de Sănătate din România, din seria evenimentelor centrate pe trei domenii cheie și anume:

Finanțare, Digitalizare, Cercetare.

Conferința se numește:

"ACCELERATORI AI EXCELENŢEI ÎN SĂNĂTATE:

Digitalizarea managementului spitalicesc și Cercetarea științifică"

Evenimentul științific medical este creditat cu 8 puncte EMC emise de către Colegiul Medicilor din București și se adresează celor peste 600 de manageri și personalul medical din unitățile sanitare publice și private din România și mediului academic în științe medicale care susțin Excelența în Sănătate.

Aducem în sfera de interes a participanților noștri subiecte de mare actualitate și real beneficiu în domeniile:

  • Malpraxisul medical european,
  • Cercetarea științifică în medicină
  • Standardele noi de acreditare ISQua și ANMCS
  • Sursele de finanțare din domeniul sănătății
  • Managementul conflictelor

Perioada: 30 mai 2024 (14.00-19.00) și 31 mai 2024 (09.00-14.00)

Locația: VELVETO Corporate – Strada Oltețului nr. 30, Sector 2, București

Venim în întâmpinarea participanților și prezentăm soluții concrete de Acceleratori ai Excelenței în Sănătate care au confirmat această valoare atât la nivel național dar mai ales internațional (mai multe detalii găsiți pe www.mediqapp.ro).

Vă rugăm să alegeți modalitatea de participare on-line sau fizic și să parcurgeți etapele de înscriere de pe site-ul www.conferintemedicale.eu/inscriere/ .

Pentru participanții care vin la eveniment, avem pregătite câteva surprize pe data de 30 mai 2024 după ora 19.00 (mai multe detalii găsiți pe https://www.conferintemedicale.eu/locatie/ )

Locurile sunt limitate și vă rugăm să confirmați participarea până la data de 29.05.2024 la adresa de email: calitakropolis.sales@gmail.com.

Cu stimă și aleasă anticipație, Colectivul CALITAKROPOLIS!

ADRIANA (ADINA) MANOLACHE - CEO

Evenimentul se adreseaza managerilor si personalul medical din unitatile sanitare publice si private din Romania. Conferinta medicala este acreditata cu puncte EMC emise de catre Colegiul Medicilor Bucuresti